Vi leverer alt av utstyr til den digitale arbeidsplassen og hjelper deg med å finne riktig utstyr til deg og dine ansatte, til en fornuftig pris. PC’er, skjermer, telefoner, software, eller ergonomisk utstyr for en mer behagelig arbeidshverdag. Vi er godt oppdatert på de nyeste produktene på markedet, og hjelper deg mer enn gjerne med å finne frem til rett utstyr og tilbehør.

Bytt ut penn og papir, gammel server, eller utdaterte IT-løsninger og prosesser med oppdaterte fremtidsrettede løsninger. Vi hjelper deg hele veien, fra å velge riktig løsning til å lære de ansatte i å ta i bruk nye løsninger.

Vi er totalleverandør av telefoniløsninger og med sterke partnere som Telenor i ryggen har vi en løsning som skulle passe de fleste uansett hvor du skulle befinne deg i landet, til konkurransedyktige priser.

Vi har også butikk og serviceverksted i våre lokaler i Sande i Vestfold. Vårt serviceverksted tar i mot de fleste henvendelser som sprukket skjerm, utstyr som ikke vil starte eller programvare som trenger oppgradering. Service utføres på alt av PC, skjerm, print, mobil og relatert utstyr for både privat og bedrift.

Dine data er viktige derfor er rask service og kort ventetid viktig for oss.

Overvåkningskameraer er en billig forsikring og trygghet for å sikre dine og bedriftens eiendeler. Her hjelper vi deg med å finne rette profesjonelle løsning og bistår i oppsett og bruk.